Columns

ZOMAAR EEN INGEVING

Vakantie op Bonaire! Zon, zee, rust, natuur. Heerlijk. Maar ook hier moeten er boodschappen worden gedaan. Ik stap een klein en prettig  supermarktje binnen. De eigenaresse is bezig rozen te schikken in een grote vaas. Bloemen zijn niet vaak te koop op het eiland. Dit zijn niet zómaar bloemen, maar rozen, zo groot en lang … ZOMAAR EEN INGEVING Lees verder »

Meer lezen

Een spannende date

Nu heb ik toch een mooie date! mail ik mijn vriendinnen. De foto’s zijn leuk! Hij is heel grappig en bescheiden. En zijn stem klinkt prettig. De lange mails zijn boeiend.  Nog niet eerder was ik zo gespannen en opgewonden om iemand te ontmoeten. Als dit toch eens klikt? We spreken af op een terrasje. … Een spannende date Lees verder »

Meer lezen

ZOMERGRIEP

‘Waarom heb je me naar een kamp voor dwangarbeid gestuurd?’ kraakte mijn rug. ‘Ik ben gebroken. Het werk is te zwaar voor zo’n teer iemand als ik. Dat weet je toch?’ ‘ Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Hoe kom je erbij?’, riep ik geschrokken. ‘We hebben alleen maar in de tuin gewerkt!’ Mijn borstkas … ZOMERGRIEP Lees verder »

Meer lezen

EEN GESPREID BEDJE

Dit keer heb ik zelf intiatief genomen vanwege zijn profiel op de datingsite.  Prachtige genuanceerde taal. Op de foto een fijngevoelig gezicht, dat mijmerend in de verte tuurt. Ik mijmerde meteen met hem mee. ‘Jij bent dan de laatste date,’ laat hij mij weten. ‘Dan verwijder ik mijn gegevens op de site. Ik geloof niet … EEN GESPREID BEDJE Lees verder »

Meer lezen
Copyright 2023 | HanneClaire
Scroll to Top