Verhalen

WONDERKIP

Geliefde broeders en zusters, Ik ben vereerd en dankbaar dat ik u mag vertellen over een Goddelijk wonder dat ik gisteren met eigen ogen heb mogen aanschouwen en beleven. Ja, ik zie dat u opeens rechtop gaat zitten en met al uw aandacht naar de kansel kijkt. Maar ook wanneer er geen wonder te vermelden … WONDERKIP Lees verder »

Meer lezen

LIEFDE IS NOOIT ZWART-WIT

Wat is ze toch mooi! Bewonderend kijk ik naar haar. Een bijna blauwzwarte huid, die prachtig kleurt met de groene oceaan achter haar en met de felle zon op St. Maarten. Een lange dikke donkere vlecht en een zachte innemende blik in haar ogen. Julia heb ik ontmoet in een klein eettentje. Daar bediende ze. … LIEFDE IS NOOIT ZWART-WIT Lees verder »

Meer lezen

HOERA! MAAGD AF

Heel heel lang geleden, diep in de vorige eeuw, heb ik mijn ontmaagding geregeld. Ik was 21 jaar. Maagd zijn werd verheerlijkt. In mijn ogen was dat schijnheilig en sentimenteel. Ik kende een maagd die een venijnig kreng was en eentje die iedere jongen wist te manipuleren, om er maar een paar te noemen. Alleen … HOERA! MAAGD AF Lees verder »

Meer lezen

INTERVIEW MET GOD

‘Meneer God, mag ik u een interview afnemen?’ ‘Halleluja! Eindelijk iemand die wil weten waar Ik nou precies in geloof en waar IK voor sta. Ze roddelen over Mij, speculeren en publiceren maar raak, schieten elkaar overhoop in Mijn naam, vervloeken MIJ of prijzen Mij de hemel in, maar aan Mij vragen hoe Ik erover … INTERVIEW MET GOD Lees verder »

Meer lezen

VROUWENLIEFDE

‘ Wat spoken jullie daarboven uit? Ja, we weten het wel hoor!’ De rechercheur van politie buldert tegen mij. Ik voel natte spatjes op mijn gezicht. Hij is rood aangelopen. Zijn magere vrouw stijfjes op hun zitbank knikt driftig. Haar gepermanente haar blijft bewegingloos. Ik begrijp niet waar hij het over heeft. Een keer per … VROUWENLIEFDE Lees verder »

Meer lezen
Copyright 2023 | HanneClaire
Scroll to Top